Newborn fotografie

newborn fotografie studio joy

‘Wat ben je mooi!’

Een pasgeboren baby, blijft een ongelooflijke bijzondere en prachtige gebeurtenis in ons leven. Een wonder wat elke dag mag groeien in jullie armen. Als trotse en kersverse ouders, willen jullie aan iedereen laten zien, hoe trots jullie zijn.

Het is tegelijk een drukke tijd, vol prachtige momenten van kraambezoeken, cadeautjes en vooral intens genieten.

De tijd gaat zo snel en elke dag zie je weer iets speciaals in jullie kindje. Het is allemaal zo overweldigend, dat je bijna vergeet, hoe puur de eerste dagen waren. Daarom kom ik heel graag naar jullie toe!

Fotostudio Joy

Beelden om te vangen, met blozende wangen

Spontaan

De beste foto’s zijn de meest spontane.
Ik maak portretfoto’s, als je ontspannen bent en je helemaal jezelf bent. Tijd en aandacht is wat bij mij voorop staat, bij het maken van de foto’s.

bijzonder cadeau

Een fotoshoot is een bijzonder mooi geschenk voor jezelf, of om als cadeau te geven.

Dit kan zomaar, of bij speciale gebeurtenissen in het leven. Fotostudio Joy, heeft diverse mogelijkheden in fotoshoots, voor het meest originele cadeau!

Natuurlijk en puur

Een fotoshoot buiten, is heel speciaal. De natuur heeft in elk seizoen haar eigen schoonheden.

In overleg bepalen wij samen de locatie.

Licht uit, spot aan

In de spotlights, iedereen is ervoor weggelegd, geloof me maar.

Een fotograaf haalt het beste in je naar boven. Je ontvangt de digitale fotobestanden, vlot na de fotoshoot.  Je zult versteld staan, hoe mooi ze zijn!

Inspiratie

Met passie en heel veel plezier fotograferen, het inspireert me dagelijks. Bekijk het fotoalbum op de website en zie wat ik bedoel. Elke fotoshoot is genieten.

Vragen

Vragen? Stel ze gerust en laat me je informeren.

Bespreek ook je wensen met mij, er zijn zoveel mogelijkheden voor een prachtige fotoshoot. Graag neem ik je mee, in de wereld van professionele fotografie.

Newborn fotografie

Voor het maken van een Newborn fotoshoot, kom ik binnen 14 dagen na de geboorte, bij jullie thuis, om speciale momenten vast te leggen. Hoe mooi is het, als je voor altijd met een warm hart, naar je pasgeboren kind terug mag kijken! Ik neem alle tijd om de mooiste plaatjes te maken.

De fotografie van pasgeboren kindjes, is elke keer weer, een unieke ervaring. In de 11 jaar alweer, dat ik dit met zoveel plezier mag doen, heb ik al heel veel ouders en families blij mogen maken.   

Een Newborn fotoshoot van jullie kleine, wordt in alle rust genomen, waarbij de baby comfortabel en heerlijk ontspannen is. De ene keer duurt een goede fotoshoot anderhalf uur, de andere keer hebben we meer geduld nodig, omdat de baby moet slapen en kan het zomaar ongeveer drie uur duren. Ik doe altijd mijn uiterste best, om de foto’s zo te maken, dat ze helemaal aan de verwachtingen voldoen.

 

newborn fotografie studio joy
newborn fotografie studio joy

Comfortabel en ontspannen

Tijdens de Newborn fotoshoot, heeft jullie kindje geen kleertjes aan. Zorg daarom, dat de kamer tot minimaal 24 graden is opgewarmd. Het is aan te raden jullie kindje, voordat ik er ben, in een badje te doen. Dat geeft ontspanning en maakt slaperig. Nog een voeding en daarna is de timing perfect voor de meest prachtige plaatjes. De kleine zal het stralende middelpunt zijn. Heerlijk ontspannen en lekker cozy. Ik neem sowieso een straalkacheltje mee, voor een zo optimaal mogelijke, comfortabele omgeving.

“Jij prachtig lief kind

laat me je vangen in het moment

nu je nog zo klein bij ons bent”

Puur of creatief

Er zijn verschillende mogelijkheden om je baby te portretteren. Puur heeft in eenvoud schoonheid die raakt. Creatief is gewoon ontzettend lief!

Met een scala aan creatieve mogelijkheden, zoals onder andere: kleertjes, kleedjes, speciale achtergronden, mandjes, mutsjes, te veel om op te noemen, inspireer ik jullie graag.  Misschien hebben jullie zelf wel ideeën? Alles is bespreekbaar, neem gerust contact met me op voor informatie.

 

Newborn fotoshoot in daglicht

De lichtval in huis kan zoveel toevoegen aan professionele fotoportretten. Met mijn ruime ervaring als professionele fotograaf, weet ik precies, hoe ik hier mee kan ‘spelen’ en het beste licht kan vangen in de foto. Sinds 2012, ben ik gespecialiseerd in fotograferen bij daglicht.

newborn fotografie studio joy
new born fotografie, fotostudio Joy

Datum en tijd van een geboorte, laat zich niet vastleggen, als in een foto.

De natuur gaat zijn eigen gang, de echte dag van geboorte, blijft een schatting rond de uitgerekende datum.

Dat begrijp ik gelukkig maar al te goed. Daarom is het volgende belangrijk voor het reserveren van een Newborn Shoot:

  • Geef de uitgerekende datum alvast aan me door. Er wordt hiervoor € 50.00 aan reserveringskosten in rekening gebracht die later van de totaalprijs afgaat.
  • Is jullie kindje geboren? Hoera! Geef het zo snel mogelijk aan mij door. De afspraak wordt dan definitief en we kunnen ons alvast verheugen!
  • Als jullie kindje tussen 5 tot 14 dagen ‘oud’ is, werkt de fotosessie het allerbeste, omdat jullie kindje dan nog heel veel slaapt. Eventueel kan het ook iets later, dat stem ik graag in goed overleg, met jullie af.
  • Is de fotoshoot in een appartement? Geef dat even vooraf aan me door.
  • Mijn maximale reisafstand, vanaf Helmond, is liever niet langer dan 30 tot 40 minuten.

 

Broertjes en zusjes

Natuurlijk is het superspannend voor broertjes en zusjes, als de kleine baby wordt gefotografeerd door een ECHTE FOTOGRAAF!

Ik snap dat en vindt dit ook heel gezellig. Om met goede focus en rust om de baby heen, de meest mooie foto’s te kunnen maken, is het fijn, als er iemand is die de broertjes en zusjes begeleidt in hun enthousiasme.  

new born fotografie, fotostudio Joy

Prijzen Newborn fotografie

Newbornshoot alleen baby

inclusief 10 hoge resolutiebestanden

€ 250,-

Newbornshoot baby en broertje/ zusje

inclusief 10 hoge resolutiebestanden

€ 275,-

Newbornshoot baby met ouders

inclusief 10 hoge resolutiebestanden

€ 275,-

Newbornshoot baby met ouders en broertje/ zusje

inclusief 10 hoge resolutiebestanden

€ 300,-

Extra bestanden

Mocht je niet kunnen kiezen, maak ik altijd een speciale prijs voor alle hoge resolutie bestanden

€ 10,-

Is de locatie buiten Helmond? € 0,75 per km

Reiskostenvergoeding

Newborn setting selectie

newborn fotografie studio joy

Newborn Naturel

newborn fotografie studio joy

Newborn props