Afscheidsfotografie

afscheidsfotografie, studio Joy

Afscheidsfotografie

Afscheid nemen na het overlijden van een dierbare, is een emotionele gebeurtenis. We krijgen er allemaal mee te maken in ons leven.

Een afscheid maakt herinneringen los, een lach en een traan. De dag wordt intens beleefd. Het kan helpen met het verwerkingsproces, om de momenten van afscheid na de uitvaart, rustig terug te kunnen kijken. De laatste momenten die je samen met familie en betrokkenen ervaart, de kaarsen die branden, de bloemen, alles heeft zoveel betekenis. Het geeft troost en bemoediging, te mogen ervaren, dat je niet alleen bent met het verdriet. We weten dat deze dagen vaak in een roes voorbij kunnen gaan.

Uitvaartfotografie is een goede manier, om alleen, of samen met familie terug te kijken en te praten over het verlies. Foto’s kunnen kinderen ook aanmoedigen om erover te praten, wat kan bijdragen aan de verwerking, wat voor kinderen al zo ingewikkeld kan zijn.

Ik maak de laatste momenten tastbaar in een fotoreportage. Dit doe ik op tactvolle wijze met respect voor de overledene en de aanwezige nabestaanden.

Fotostudio Joy

Beelden om te vangen, met blozende wangen

Spontaan

De beste foto’s zijn de meest spontane.
Ik maak portretfoto’s, als je ontspannen bent en je helemaal jezelf bent. Tijd en aandacht is wat bij mij voorop staat, bij het maken van de foto’s.

bijzonder cadeau

Een fotoshoot is een bijzonder mooi geschenk voor jezelf, of om als cadeau te geven.

Dit kan zomaar, of bij speciale gebeurtenissen in het leven. Fotostudio Joy, heeft diverse mogelijkheden in fotoshoots, voor het meest originele cadeau!

Natuurlijk en puur

Een fotoshoot buiten, is heel speciaal. De natuur heeft in elk seizoen haar eigen schoonheden.

In overleg bepalen wij samen de locatie.

Licht uit, spot aan

In de spotlights, iedereen is ervoor weggelegd, geloof me maar.

Een fotograaf haalt het beste in je naar boven. Je ontvangt de digitale fotobestanden, vlot na de fotoshoot.  Je zult versteld staan, hoe mooi ze zijn!

Inspiratie

Met passie en heel veel plezier fotograferen, het inspireert me dagelijks. Bekijk het fotoalbum op de website en zie wat ik bedoel. Elke fotoshoot is genieten.

Vragen

Vragen? Stel ze gerust en laat me je informeren.

Bespreek ook je wensen met mij, er zijn zoveel mogelijkheden voor een prachtige fotoshoot. Graag neem ik je mee, in de wereld van professionele fotografie.

Samen delen in herinnering

Afscheidsfoto’s

Fotostudio Joy, maakt foto’s tijdens het afscheid, rond de overledene, eventueel in het bijzijn van familie. Alles is hierin bespreekbaar.

Sluiten van de kist

Het sluiten van de kist, is een bijzonder definitief moment van afscheid nemen. De laatste blik, een laatste moment. Ik stel me bescheiden op en maak ongemerkt de foto’s, die je op een later moment rustig terug kunt kijken.

Uitvaartdienst

Tijdens de uitvaart, ben ik de hele dienst aanwezig en maak ik foto’s van de dienst, de aanwezigen, de kist, de bloemen, alles wat ertoe bijdraagt, in eer en liefde afscheid te nemen. Ook hier begrijp ik de emoties en ben ik aanwezig, maar zoveel mogelijk ongemerkt. Ik leg vast wat je misschien tijdens de dag zelf mist, maar waar je later wel troost uit kunt putten en in dankbaarheid op terug kunt kijken.

afscheidsfotografie, fotostudio Joy

Prijzen Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie hoeft niet duur te zijn. Bij Fotostudio Joy, ontvang je dierbare foto’s in uitstekende kwaliteit, voor een lage prijs. Omdat ik geen fotoboek erbij lever, zijn de prijzen laag. Het maken van een fotoalbum, wordt vaak door familie zelf gedaan. Ook dit kan helpen in het rouwproces.

Uitvaart fotografie

€ 500,00

Uitvaart fotografie

Inclusief het sluiten van de deksel

€ 600,00

Uitvaart fotografie

Afscheid van de overledenen in aanwezigheid van de familie
het sluiten van de kist en uitvaartfotografie:

€ 700,00

Is de locatie buiten Helmond?

Reiskostenvergoeding

€ 0,75

afscheidsfotografie, fotostudio Joy

Alle bestanden worden digitaal aangeleverd op een USB-stick.

De kwaliteitsfoto’s hebben een hoge resolutie en kunnen in kleur en/of zwart-wit worden gemaakt.

 

Wanneer ik met liefde het leven en de dood mag laten zien

 

afscheidsfotografie, fotostudio Joy
afscheidsfotografie, fotostudio Joy
afscheidsfotografie, fotostudio Joy
afscheidsfotografie, fotostudio Joy
afscheidsfotografie, fotostudio Joy